Abaodam 6db Géz Húzózsinórral Táska Hímzett Tároló Tasak Ékszer Tároló Táska Candy Táska Ajándék Táskák Parti Fesztivál (Bézs)

Abaodam 6db Géz Húzózsinórral Táska Hímzett Tároló Tasak Ékszer Tároló Táska Candy Táska Ajándék Táskák Parti Fesztivál (Bézs)

HUF 1357.20

Készleten

tároló zsák, gyönyörű kivitelezés, elegáns divat.Ők a legjobb választás, ha azt szeretné, valami gyönyörű, hogy az ajándékokat, mintha küldeni a barátaidnak, valamint jó benyomást.Alkalmas kézzel készített ékszerek, broaches, medálok, rózsafüzérek, zsebóra, láncok, vagy bármilyen más kisebb tételek.Nagy a használata, ha az üzleti kijelző mintát zacskóba vagy ajándék táska, Esküvői karácsonyi party ajándékok, candy táskák, valamint sok más használ.Lehet használni, hogy tartsa esküvői kis ajándékot, édességet, csokoládét, valamint tárolására alkalmas, gyöngyök, valamint az egyéb cikkek, ékszerek.Termék Leírás A tétel egy zsinórral tok táskák, illetve működhet, mint az ajándékok, vagy édességet táskák fesztivál, esküvő, party.Akár ékszereket csinálni, hogy az ajándékokat, vagy eladni, vagy hosting egy buli vagy esküvő, ezek elég zsinóros táskák majd egy elbűvölő.Jellemzők - Szín : Bézs. - Anyag : szövet. - Méret : 14. 5 x 13. 5 x 0. 3cm. - tároló zsák, gyönyörű kivitelezés, elegáns divat. - Alkalmas kézzel készített ékszerek, broaches, medálok, rózsafüzérek, zsebóra, láncok, vagy bármilyen más kisebb tételek. - Lehet használni, hogy tartsa esküvői kis ajándékot, édességet, csokoládét, valamint tárolására alkalmas, gyöngyök, valamint az egyéb cikkek, ékszerek. - Nagy a használata, ha az üzleti kijelző mintát zacskóba vagy ajándék táska, Esküvői karácsonyi party ajándékok, candy táskák, valamint sok más használ. - Ők a legjobb választás, ha azt szeretné, valami remek ajándékot, hogy' d küldeni a barátaidnak, valamint jó benyomást.A csomag többek között 12 x Géz Húzózsinórral Táska.


Specifikáció

Ügyfélválasztás