Női Alkalmi Nyomtatás Farmernadrág, Könnyű, Rugalmas, Magas Derék Lobbant Nadrág Laza Fit Széles Láb Társalgó Nadrág (Zöld,Nagy)

Női Alkalmi Nyomtatás Farmernadrág, Könnyű, Rugalmas, Magas Derék Lobbant Nadrág Laza Fit Széles Láb Társalgó Nadrág (Zöld,Nagy)

HUF 629.10

Készleten

? Kérem, engedje meg, 1-3cm mérési hiba, mert minden mérést mért kézzel.MEGJEGYZÉS : ? felhívjuk a figyelmet, hogy a méret részleteket figyelmesen, mielőtt vásárolni. ?[FUNKCIÓK] Ez a zsebre Nadrág funkciók Mid/High-rise rugalmas derékpánt a kabátujj fit.A nagyon puha, laza fit nadrág könnyű, a test pedig épített, magas minőségű anyagból, tartós viselet.✔️*A nők Társalgó nadrág készült könnyű, lágy anyag, amely sima, rugalmas, rugalmas, rugalmas, légáteresztő, kényelmes viselet.Köszönöm a megértését.?Ez a nadrág kifejezetten divatos nők, mint te, aki szereti a sportot, mind a szabadidős, nadrág, mind a minőségi anyagból, kényelmes szakaszon & nagyon tartós, hogy mindig hűvös, száraz, & kényelmes, mint a munka. ?[KÖNNYŰ VISELET] Klasszikus alkalmi Nadrág lehet, pár tank top vagy póló, lakások, szivattyú, szandál, cipő, papucs, hogy kényelmes, stílusos, ezek a nadrág nyári ruhatár vágott.*Maiyifu-GJ-Szexi nők itt!✔️*Klasszikus derék rugalmas nadrág a választani.Is illik a strand, ünnepek, dátumok valakivel, buli, stb.Ha szeretné szorosabbra érzés, csak válassza ki a valódi méret.✔️*Magas derekú nadrág, női, nyári sport futó, tiszta színű, közepe derék, laza fit, pihentető, oldalzsebbel, alkalmi stílusban. ?[SIZE] Nem NEKÜNK, vagy méret.Kérjük, Olvassa el a mérettáblázat Megrendelés előtt.Ügyfél-elégedettség a legfontosabb.Ez aranyos nők verejték széles láb nadrág a tavaszi, nyári, Mutasd ki a tökéletes lábai egy pár női alkalmi nadrág.Hogy nézel ki, vékony, kanyargós,több divat,még bájos, de soha nem outdate.Mi vagyunk az Ázsiai méret, kérjük, ellenőrizze a méret az utolsó képen, mielőtt rendeltem.TERMÉK INFORMÁCIÓ : ❐Neme : Nő❐Minőség : Rugalmas, Puha, Tartós❐Vastagság : Könnyű❐Stílus : Laza, Sportos❐Mosás : Kézzel mosható❐a Csomag Tartalma : 1 x Női nadrág.Hordhatod ezt a pár vágva, rövidnadrág vásárlás, együtt lógni, nem utazik.✔️*Tökéletes, hogy megfeleljen a különböző felsők, blúzok, ingek, tartály tetejét,lapos vagy magassarkú egy divatos megjelenés. ?[HÍZELGŐ ILLESZKEDIK] Minden a nadrág gyönyörűen szabott, hogy illeszkedjen a test kényelmesen, elérhető a klasszikus darabok, valamint a vékony illik, s készült, hogy kihangsúlyozza a legjobb tulajdonságait.Mi pedig mindig a helyes úton!.? A célja, hogy az ügyfelek számára a különböző a legnagyobb divat, eredeti stílusban, hogy azok egyedi, vagy personailzed az egész szezonban pedig elkötelezte magát, hogy az élet még szép, ízléses, próbálja a legjobb, hogy szolgálja őket, szívem, lelkem.? Mivel a különböző színek a kijelző, a számítógép lehet, hogy kissé változhat, lehet, hogy enyhe szín különbségek.Ha szeretné, laza érzés, vagy van nagy hasa, vagy széles derék, kérjük válasszon egy számmal nagyobbat.Pedig folyamatosan keresi a legjobb, nem számít az alkalom!.


Specifikáció

Ügyfélválasztás

Niepce Inc Japán Streetwear Férfi Nadrág
  • Megújítva

Niepce Inc Japán Streetwear Férfi Nadrág

HUF 2.00

100% Pamut.Importált.rugalmas bezárása.Illik, hogy legyen nyugodt, túlméretezett a kényelem, melegség.A tervek az előlhátul teljesen hímzett Japán kanji fordítása, hogy "Cyberpu