Lúgos Víz Szűrő, Dobó 8 Csésze, Ingyenes szűrőbetét Tartalmazza, Növeli a Víz pH-ja, Eltávolítja az Ólom, a Klór, a Réz.

Lúgos Víz Szűrő, Dobó 8 Csésze, Ingyenes szűrőbetét Tartalmazza, Növeli a Víz pH-ja, Eltávolítja az Ólom, a Klór, a Réz.

HUF 2699.10

Készleten

Az üzemanyag a szervezet Wamery lúgos víz előtt, alatt, illetve edzés után, hogy jobban teljesítenek.Továbbá, segít a Civil szervezetek szerte a világon a vásárlás!. ? ELŐNYEI DRIKING LÚGOS VÍZ : A lúgos víz lehet, hogy lúgos jégkockát, hogy szabályozza a p H-ja savas italokat, ételeket készíteni, gyümölcslevek, lúgos kávé többet.Ha érdekel az új terméket, kattintson a linkre vagy a szűrő kép alatt!.Pénztakarékos felejtsd el lúgos víz palackok.Nyomja meg egyszer az (1 másodperc) minden nap, hogy ellenőrizze, hogy hány nap van hátra. lépés Töltse meg a tartályt, a kancsó vízzel.A Wamery Lúgosító Szűrő következő NSF/ANSI szabványoknak, valamint a becsült élet 42 liter.Ha egy Wamery, Brita vagy más kancsók, a felhasználói kézikönyvben, a dobó utasítás visszaállítja a szűrő élet mutató.Savas p H-értékű testet teremt több zsírsejtek, hogy semlegesítse a savas.Lehetővé teszi a víz, hogy át kell szűrni, majd dobja ki. Öblítse le az új szűrő a csap alá 10 másodpercig.Tartsa a háziállatok egészséges lúgos szűrt vizet, a víz a növények, így erősebb lesz.Az új Wamery szűrő készen áll, hogy rendet 42 liter víz cseréje előtt.Az egészséges élet Wamery szűrők!. ? EGÉSZSÉGES ÉLET MA : Wamery lúgos víz dobó szűrő rendszer növelheti a lúgos víz p H-értéke akár 9 pontot.


Specifikáció

Ügyfélválasztás

LASCO 37-1866P vízszűrő Patron Csere
  • Megújítva

LASCO 37-1866P vízszűrő Patron Csere

HUF 1259.10

Víz szűrő ház szemcsés patron 20 x 50 kókusz héj szén.Használja, mint a preszűrő.Használata csökkenti a rossz íz, szag, valamint a klór.Szűrők 5000 liter.Víz szűrő ház s