GUOJM Wc Kefe Egyszerű Wc-csésze Kefével, speciális Fedezni a Háztartási Wc-csésze Brush Set Home Wc-csésze Ecset (Szín :

GUOJM Wc Kefe Egyszerű Wc-csésze Kefével, speciális Fedezni a Háztartási Wc-csésze Brush Set Home Wc-csésze Ecset (Szín :

HUF 2.67

Készleten

Az ergonomikus wc kefe szakmailag tervezett, a fürdőszoba, ami a fürdőszobában több tiszta, modern.A kompakt design az ecset szett elfér egy kis fürdőszoba, lehet, elrejtve egy szűk fürdőszobában, anélkül, hogy észrevettem, hogy alig foglal el helyet.A folyamatos kefe tartó tartja a padlón attól, hogy festett, de megtartja a kefe állva a mindennapi használatra.Tökéletes a fél -, illetve teljes fürdő, vendég fürdőszoba, por szobák; Használja otthon, lakás, öröklakás, kollégiumi szobák, kabinok, Lakóbusz, illetve lakókocsi.Erős sörte nem könnyű, hogy torz, azok gazdaságos, praktikus, a sűrű sörte kínál alapos, mély tisztítás alatt-rim terület, valamint azok a nehezen elérhető sarkokat.Az ergonomikus wc kefe szakmailag tervezett, a fürdőszoba, ami a fürdőszobában több tiszta, modern.A kompakt design az ecset szett elfér egy kis fürdőszoba, lehet, elrejtve egy szűk fürdőszobában, anélkül, hogy észrevettem, hogy alig foglal el helyet.A folyamatos kefe tartó tartja a padlón attól, hogy festett, de megtartja a kefe állva a mindennapi használatra.Tökéletes a fél -, illetve teljes fürdő, vendég fürdőszoba, por szobák; Használja otthon, lakás, öröklakás, kollégiumi szobák, kabinok, Lakóbusz, illetve lakókocsi.Erős sörte nem könnyű, hogy torz, azok gazdaságos, praktikus, a sűrű sörte kínál alapos, mély tisztítás alatt-rim terület, valamint azok a nehezen elérhető sarkokat.Egyszerű, de elegáns design működik, bármilyen fürdőszobában, ez egy must-volna kiegészítője a fürdőszoba takarítás.Név : Wc Brushmaterial : plastic Uses : dekoráció, ajándék, household Size : hossza 9, magassága 39 (cm); hossza 3,5, magasság 15.3 (hüvelyk) Tömeg : 375 gramsprompt : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt.Mivel kézi mérés, lesz egy hiba körülbelül 0-3 cm, kérjük, understand2. Nincs más elem, kivéve, hogy a termék a termék photo3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbségek, kérlek, értsd meg.4. A fenti adatok csak tájékoztató jellegű.A méret mért kézzel.Minden változó eltérő lehet.Kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.Köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.6. Üdvözöljük a megosztása, illetve visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.


Specifikáció

Ügyfélválasztás

Innova DX Aviar Putt, majd Megközelítés
  • Megújítva

Innova DX Aviar Putt, majd Megközelítés

HUF 899.10

Hosszúság : 21.2 cm.Műanyag : DX.Tömeg Tartomány : 120175g.A legjobb Választás : Menj putter, Rövid, közepes vezet, Pontosság megközelítések.A Színek Változhatnak.Hosszúság