POKSAUAE EGY Kutya meg egy Hölgy, Átölelve Egymást Szorosan Regény Design, Vízálló Alkalmas Kutya Tulajdonosok Otthon

POKSAUAE EGY Kutya meg egy Hölgy, Átölelve Egymást Szorosan Regény Design, Vízálló Alkalmas Kutya Tulajdonosok Otthon

HUF 3.00

Készleten

【A csomag Tartalma】 Egy Kutya meg egy Hölgy. 【Értékesítési pontok, valamint a funkciók】 Meleg, kreatív szobor. 【ÜGYFÉLSZOLGÁLAT】Ha a kapott termék sérült, vagy nem felel meg a kép, vagy nem kielégítő, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi biztosítja a visszatérítés, csere, ingyen. 【Anyag méret】Gyanta, anyag, méret : 12*10.5*7 cm, súly : kb 200g;. 【Alkalmas a helyszínen】Alkalmas Kutya Tulajdonosok Otthon. 【A csomag Tartalma】 Egy Kutya meg egy Hölgy. 【Értékesítési pontok, valamint a funkciók】 Meleg, kreatív szobor. 【ÜGYFÉLSZOLGÁLAT】Ha a kapott termék sérült, vagy nem felel meg a kép, vagy nem kielégítő, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi biztosítja a visszatérítés, csere, ingyen. 【Anyag méret】Gyanta, anyag, méret : 12*10.5*7 cm, súly : kb 200g;. 【Alkalmas a helyszínen】Alkalmas Kutya Tulajdonosok Otthon. 【A csomag Tartalma】 Egy Kutya, egy Hölgy 【Értékesítési pontok, valamint a funkciók】 Meleg, kreatív szobor 【ÜGYFÉLSZOLGÁLAT】Ha a kapott termék sérült, vagy nem felel meg a kép, vagy nem kielégítő, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi biztosítja a visszatérítés, csere, ingyen. 【Anyag méret】Gyanta, anyag, méret : 12*10.5*7 cm, súly : kb 200g; 【Alkalmas a helyszínen】Alkalmas Kutya Tulajdonosok Otthon.


Specifikáció

Ügyfélválasztás

Multipet Hátával Hanuka 12 Kutya Játék
  • Megújítva

Multipet Hátával Hanuka 12 Kutya Játék

HUF 613.80

12" Kutya játék készült plüss terry.Magában foglalja a felnőttek a feladathoz.Hátával a Hanuka kutya rendelkezik dreidel a kölykök, akik ünneplik a Hanukát.Kap majd egy elemet..

ADK-Pet Dobon Hiányzó Játék Eredeti
  • Megújítva

ADK-Pet Dobon Hiányzó Játék Eredeti

HUF 8568.00

Állítható kezelni kieresztés játék.Nagy kamra illik az egész étkezés.Súlyozott alján lötyög.Új alkalmazkodási kapu alján befogadja a nagyobb darabkákat tartalmaz, mérete pe