3 mm Szár Rotary Burr Fúró 3/4/5/6mm Kettős Vágás Forgó Fájlt, Gravírozás, Csiszolás Faipari Szerszám 1db (Szín : 3x5x35x60)

3 mm Szár Rotary Burr Fúró 3/4/5/6mm Kettős Vágás Forgó Fájlt, Gravírozás, Csiszolás Faipari Szerszám 1db (Szín : 3x5x35x60)

HUF 1.00

Készleten

Kombinált Fúró. 1. Készült a nagy sebességű acél gyártási minőség, nem könnyű megtörni, éles, tartós. 2. Megjegyzés : Ha az eszköz használata, győződjön meg róla, hogy a bilincs a szerszám, meg a közepén a fogantyú, vagy előtt, nem emlékszem, hogy csipesz végén kezelni annak érdekében, hogy ne torzuljon a csiszolás fejét, sebessége nem túl gyors, először alacsony sebességű, alapjárat, majd a megfelelő sebesség beállítása, kopás védelmi intézkedéseket, ha használják.Kombinált Fúró. 1. Készült a nagy sebességű acél gyártási minőség, nem könnyű megtörni, éles, tartós. 2. Megjegyzés : Ha az eszköz használata, győződjön meg róla, hogy a bilincs a szerszám, meg a közepén a fogantyú, vagy előtt, nem emlékszem, hogy csipesz végén kezelni annak érdekében, hogy ne torzuljon a csiszolás fejét, sebessége nem túl gyors, először alacsony sebességű, alapjárat, majd a megfelelő sebesség beállítása, kopás védelmi intézkedéseket, ha használják.Kombinált Drill3mm Szár Rotary Burr Fúró 3/4/5/6mm Kettős Vágás Forgó Fájlt, Gravírozás, Csiszolás Faipari Szerszám 1 Pcs Specification : Típus : Rotary File Material : Nagy Sebességű Steel Teeth : Dupla Cut Shank : 3mm Apply, hogy : root hang, fafaragás, mahagóni bútorok, alumínium, műanyag, például őrlés, (acél, illetve egyéb kemény anyag hatása nem alkalmas).A csomag többek között : 1db HSS Forgó Fájlt.


Specifikáció

Type:
Rotary File
Material:
High Speed Steel
Teeth:
Double Cut
Shank:
3mm
Apply to:
root tone, wood carving, mahogany furniture, aluminum, plastic, such as grinding, (steel and other hard material effect is not suitable).
Package Including:
1pc HSS Rotary File :

Ügyfélválasztás

Süllyesztő, 1 FL, 60 fok, 5/8-ban.
  • Megújítva

Süllyesztő, 1 FL, 60 fok, 5/8-ban.

HUF 2.33

Ár : Minden Süllyesztő Szög : 60 Fok Száma Fuvolák : 1 Típ: Egységes Véget ért Vágási Kapacitás (Be.) : 5 / 8 Méret Decimális : 5 / 8" (0.6250) Tartalmazza Szög : 60 Fok Ala