Cochoa Férfi Valódi Bőr RFID-Blokkoló Bifold Tárca, Elegáns lopásgátló Biztonsági, 2 ID Ablak

Cochoa Férfi Valódi Bőr RFID-Blokkoló Bifold Tárca, Elegáns lopásgátló Biztonsági, 2 ID Ablak

HUF 1439.10

Készleten

Bőr bélés.Nem Lezárás lezárás.Száraz Ruhával Tisztítsa Meg.
★VALÓDI BŐR : Ez a pénztárca TETT INDIÁBAN, majd jön a 3 bőr tulajdonságait, nevezetesen Nappa, Crazy Horse & Szomorú.Nappa bőr hagyományos dob festett bőr, amely kész a természetes pigmentek elérni, hogy egy sima, selymes tapintású, míg a Crazy Horse növényi cserzett, valamint permetezni, olajok, viaszok illetve bajba jutott az éves kombinációjának felhasználásával speciális viaszok, ami viszont ad egy Vintage & Viharvert meg.
★ELIT JELLEMZŐK : 2 ID windows (DL & Egyéb AZONOSÍTÓ Kártyák) lehetővé teszi a gyors hozzáférést, ha utazik, vagy a boltban /munkahely.8 kártya slot, valamint még 2 slot mögött, könnyű cipelni az összes fontos kártyák megfelelnek a napi szükséglet.
★RFID-BLOKKOLÓ ANTI THEFT BIZTONSÁG : A pénztárca anti-theft, felszerelt korszerű RFID BIZTONSÁGOS Technológia, egyedi fém, kompozit, amit kifejezetten a blokk 13.56 MHz-es vagy nagyobb az RFID jelek megvédeni az értékes információkat tárolja az RFID chipek a jogosulatlan megvizsgálja, hogy azok anti-lopás.
★KOMPAKT DESIGN : Hogy ez a bifold kiváló utazásra, mindennapi használatra, tartja kártyák biztonságos, rendezett!Rendelkezik 10+ kártyák, sok pénzt! .
★AJÁNDÉK DOBOZ CSOMAGOLÁS : Ez az egyik legkülönlegesebb ajándékok Vőfélyek, Születésnapok, Évfordulók, apák Napja, Karácsonyi illetve egyéb Különleges Alkalmakra.


Specifikáció

Ügyfélválasztás

Kansas Állam pénzcsipesz (10k Sárga Arany)
  • Megújítva

Kansas Állam pénzcsipesz (10k Sárga Arany)

HUF 7137.00

Garantáltan Eredeti, a Logo Art tervező sort.Fém : 10 kt Sárga Arany.Ékszeres Doboz.Méretek : Szélesség : 24.00 mm Hossz : 53.00 mm.Ez a gyönyörű 10k Sárga Arany Logoart Kansas �