Vegán Máj Tisztítás Orr Növényi Doboz, 5 Ízek Orr Növényi láda, Doboz, Természetes, Biztonságos Illóolajok Inhalátorok (Citrom)

Vegán Máj Tisztítás Orr Növényi Doboz, 5 Ízek Orr Növényi láda, Doboz, Természetes, Biztonságos Illóolajok Inhalátorok (Citrom)

HUF 2.00

Készleten

5*3,5 cm Súly : 25g Használati Útmutató : 1. Elősegíti az egészséges emésztés, a tápanyagok felszívódását.Gfouk Vegán Máj Tisztító Orr Növényi Box - Cleanse javítás orr segít a tiszta hulladék nyákot a tüdőben, így a légzés könnyebbé, javítása légúti egészségügyi, segít kiűzni a váladék, illetve törölje a légutakat. Segítsen javítani energia szinten pedig csökkenti a fáradtság.Természetes Összetevők - Az orrüreg javítás növényi doboz egyesíti a különböző növényi kivonatok, tiszta, természetes formula, biztonságos, egészséges, nem irritáló, így egy egészséges, sima test.Gfouk Vegán Máj Tisztítás Orr Növényi Box - Javítás orr növényi doboz tüdő tisztítókúra a belégzéshez, inhalációs keresztül az orrüreg.Természetes Összetevők - Az orrüreg javítás növényi doboz egyesíti a különböző növényi kivonatok, tiszta, természetes formula, biztonságos, egészséges, nem irritáló, így egy egészséges, sima test. Lépés : Csavarja le a kupakot.Orr-Gyógynövény doboza Máj van egy nagyon nyilvánvaló hatása megakadályozza, tüdő gyulladás, valamint a következmények. Támogatja az egészséges testsúlycsökkentő.8 ml * 2 (beleértve a core) Tartalmazza : Csukló Zsinór * 1 Méret : 6.Segít, Hogy újra Felfedezzük Az Érzés, hogy Friss Levegőt Lélegzik!. Támogatja az egészséges immunrendszert.Gfouk Vegán Máj Tisztító Orr Növényi Box - Cleanse javítás orr segít a tiszta hulladék nyákot a tüdőben, így a légzés könnyebbé, javítása légúti egészségügyi, segít kiűzni a váladék, illetve törölje a légutakat.Könnyen szállítható - Csukló zsinór belső, kézzel szőtt, egyszerű, elegáns, erősebb, gyönyörű, kompakt design nem sok a hely, lehet vinni bármikor, bárhol!.Specifikáció : termék neve : GFOUK Vegán Máj Tisztító Orr Növényi Doboz Íz : Menta, Rozmaring, Citrom, Cola, a Red Bull Nettó tartalom : 1.Jelentős Hatás - Orr-Növényi Doboz Máj van egy nagyon erős tisztító, regeneráló hatása van a tüdejében.Mivel kézi mérés, kérem, engedje meg, különbség 1-5g/1-2 cm.Jelentős Hatás - Orr-Növényi Doboz Máj van egy nagyon erős tisztító, regeneráló hatása van a tüdejében. lépés : Helyezze az inhalációs által minden orrlyuk le óvatosan 15 percig. Segít javítani a bőr egészségét, valamint arcszín.Gfouk Vegán Máj Tisztítás Orr Növényi Box - Javítás orr növényi doboz tüdő tisztítókúra a belégzéshez, inhalációs keresztül az orrüreg.Mi teszi ezt a GFOUK VEGÁN MÁJ TISZTÍTÓ ORR NÖVÉNYI DOBOZ lesz a jó választás? 1.Köszönöm a megértését.Könnyen szállítható - Csukló zsinór belső, kézzel szőtt, egyszerű, elegáns, erősebb, gyönyörű, kompakt design nem sok a hely, lehet vinni bármikor, bárhol!.Majd felszívja a növényi lényeg keresztül a légcső, a szervezetbe, kétirányú megközelítés, üdítő, frissítő, serkentik energia, búcsút álmosság!.


Specifikáció

Ügyfélválasztás