Ykybhx Kompatibilis OPPO Realme C35 Esetben Tükör,Kristály Gyémánt Berakásos Csillogó Strasszos Bling Tükör Vissza a Lányok,

Ykybhx Kompatibilis OPPO Realme C35 Esetben Tükör,Kristály Gyémánt Berakásos Csillogó Strasszos Bling Tükör Vissza a Lányok,

HUF 988.20

Készleten

✿Kompatibilis Modell : A helyzet csak kompatibilis Az OPPO Realme C35. ✿Készült magas minőségű, tartós szilikon, ami biztonságos, védő,könnyű súly, amely illeszkedik a telefon tökéletesen, érintse meg az érzésem, jó esetben nem deformálódott, védi a telefont a karcolásoktól, a por, meg mocskos, kínál maximális védelmet extra tartósság. ✿Funkció : Ujj Jogosult. ✿Egyedi Design : Egyedi, divat, újdonság, finom, luxus, tükör, design, kényelmes, nők, lányok, hogy a smink, bárhol, bármikor. ✿Könnyű Kapcsolat : Sima, vékony, Célja, könnyű telepíteni, majd távolítsa el a hozzáférés az összes portot funkció gombok biztosítja, hogy tudod használni az i Phone, anélkül, hogy távolítsa el az ügyet.Körülbelül Flouxi Flouxi Elkötelezett amellett, hogy a termékek, amelyek mind a stílusos, kiváló minőségű ellátást biztosítja a pontos illeszkedést a napi funkcionalitást a készülék.Minden eladott áron.Flouxi elkötelezett adni ügyfél kiváló vásárlási élmény, ha bármilyen kérdése van, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot.Válaszolni fogunk, hogy 12 órán belül, illetve az ön számára a leginkább kielégítő szolgáltatás .Tulajdonságok : Kompatibilitás : Az ügy kompatibilis OPPO Realme C35 Szín : Virág Gyémánt Tükör TPU : Rose Gold,Arany,Silver Daimond Tükör TPU : Rózsa,Arany,Silver Flower Medve Tükör TPU : Rose Gold,Arany,Silver Bear Tükör TPU : Rose Gold,Arany,Ezüst Anyag : Készült magas minőségű, tartós, puha tpu anyag, ez az anyag egy magas szintű modell dimenziós stabilitás, illetve az verycomfortable tartani .Ultra Slim : Ez az ultra slim design mobiltelefon esetben nem áll ömlesztett, hogy a telefon folyamatosan a szépség, a készülék az optimális védelem a mindennapi életben.Tükör, Design : Egyedi, divat, újdonság, finom, luxus, tükör, design, kényelmes, nők, lányok, hogy a smink, bárhol, bármikor.Ujj Jogosultja : Gyémánt gyűrű tartót úgy tervezték, hogy megakadályozza a telefon a véletlen csepp, elcsúszott, elősegíti a jobb-kéz használatának, jobban okostelefon irányítást biztosít fokozott telefon biztonsági.Csomag tartalma : 1x védő fedelet.


Specifikáció

Compatibility:
The case is compatible with OPPO Realme C35
Color:
Flower Diamond Mirror TPU:
Rose Gold,Gold,Silver
Daimond Mirror TPU:
Rose,Gold,Silver
Flower Bear Mirror TPU:
Rose Gold,Gold,Silver
Bear Mirror TPU:
Rose Gold,Gold,Silver
Material:
Made of high quality durable soft tpu material, this material has a high level of durability and dimensional stability, and is verycomfortable to hold .
Ultra Slim:
This ultra slim design cell phone case does not add bulk to your phone and keep the beauty of your device, is the optimum protection for your everyday life.
Mirror Design:
Unique, fashion, novelty, delicate, luxury mirror design, is convenient for women and girls to makeup anywhere and anytime.
Finger Holder:
Diamond ring holder designed to prevent your phone from accidental drops and slips, promotes better one-hand usage and better smartphone control, provides increased phone handling security.
Package:
1x protective cover. :

Ügyfélválasztás